T'atreveixes a rodar un videoclip per DoLo Beltrán en 48 hores?

T'atreveixes a rodar un videoclip per DoLo Beltrán en 48 hores?

T'atreveixes a rodar en 48 hores un videoclip per la DoLo Beltrán d'una cançó seva? Com ja saps el Festival MetropoL’His-GlobaL’H et proposa 3 maneres de participar, i si t’atreveixes pots presentar-te a les tres!  

  • - CURT en 48H: Et donarem 3 premisses i tindràs 48 hores per rodar un curtmetratge de màxim 5 minuts.
  • - VIDEOCLIP en 48H: La cantant DOLO Beltrán et dirà una cançó perquè la sorprenguis amb un videoclip.
  • - GLOBAL’H: Envia’ns un curt de màxim 15 minuts sobre cooperació, Drets Humans, cultura de la pau, convivència, cohesió social...

Presentació del Festival i premisses:

  • Dia i hora: 16 d'octubre de 2015 a les 18 hores.
  • Lloc: Torre Barrina. Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet.

Rodatge de curts i/o videoclips en 48 hores:

  • Dia: 16, 17 i 18 d'octubre de 2015. Lliurament fins el 19 d'octubre a les 14 hores.

Rebuda de curts GlobaL'H:

  • Fins el 19 d'octubre a les 14 hores.

Gala final de projecció i premis:

  • Dia: 30 d'octubre de 2015 a partir de les 20 hores.
  • Lloc: Cinemes Filmax de Gran Via 2 de L'Hospitalet.

Informació i bases a: www.metropolhis.cat info@metropolhis.cat

Segueix-nos a les nostres Xarxes Socials! https://twitter.com/MetropoLHis https://www.facebook.com/festivalmetropolhis

Reserva la teva entrada per la gala del festival que es celebra el divendres 10 de novembre a les 20 h als cinemes Filmax Granvia.

El proper divendres 20 d’octubre a les 18 h inaugurarem el festival MetropoL’His GlobaL’H amb la presentació oficial i l’anunci de les premisses dels curts realitzats en 48 h!

L’escriptor i director Albert Pintó ens explicarà la seva trajectòria i ens parlarà de les seves dues últimes obres de gran èxit, “Matar a Dios” i “RIP”!

 

El record d’un cap de setmana d’il·lusió i imaginació compartida, enginy i poca son. Un guardó que presideix l’estanteria del menjador. Escenes que fan posar els pèls de punta. Una imatge, una cançó. Llums, càmera i acció. Emocions a flor de pell i el cor que batega.

El passat divendres 16 de juny el voltant d’unes 200 joves varen assistir als cinemes Filmax Granvia a la projecció dels curtmetratges realitzats durant els tallers de cinema cooperatiu “Englhoba’t”.

El passat divendres 4 de Novembre vam omplir com cada any la sala dels Cinemes Filmax del Centre Comercial Gran Via 2. Vam gaudir d'una gala divertida a càrrec del presentador i humorista Raúl Alcaraz i les directores del festival, a més, gaudir del luxe de veure en la gran pantalla els curts realitzats pels i les joves participants no té preu! Tant en la categoria del GlobaL'H com en la de 48 hores vam poder gaudir de grans realitzacions que van deixar al públic bocabadat.

Pàgines