ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE'S al Festival MetropoL’His fins el dia 9 d’octubre!

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE'S al Festival MetropoL’His fins el dia 9 d’octubre!

El dia 3 d’octubre era l’últim dia per inscriure’s al Festival MetropoL’His. Volem agrair totes les inscripcions que hem rebut ja! Això ens permet organitzar la logística amb temps. Sabem però que sempre hi ha despistats i despistades d'última hora, així que si encara no us heu inscrit és l'ÚLTIMA OPORTUNITAT que teniu per a formar part de la novena edició. Fins el dijous 9 d’octubre podeu apuntar-vos i participar. Ànims!  

Us recordem les categories i premis d’aquest any:  

a) CURT en 48H: Sota tres premisses tu crees un curtmetratge d’un màxim de 5 minuts. Te les direm el 10 d’octubre de 2014. 1er PREMI: Val de 1000€ en serveis de lloguer de material de cinema de l’empresa “Más que vídeo” +  distribució del curt per 50 festivals de l’estat (a través de Promofest www.promofest.org) + guardó. 2on PREMI: Curs de direcció de cinema de 40h (a través de l’Escola “El Plató de Cinema” + guardó. PREMI A LA MILLOR INTERPRETACIÓ: 3 entrades dobles de temporada als teatres Romea, Villaroel, Goya i Condal (a través del “Grup Focus”) + guardó.

b) GLOBAL'H: Pots enviar-nos un curtmetratge d’un màxim de 15 minuts sobre els següents temes: la defensa dels Drets Humans, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social. Tens fins el 13 d’octubre per fer-ho i pot estar rodat a partir de 2010. 1er PREMI: 600€ en material audiovisual + guardó. 2on PREMI: 400€ en material audiovisual + guardó.

c) VIDEOCLIP en 48H: Sota les premisses del grup Love of Lesbian tu crees un videoclip per a la cançó que elegeixi el grup. Te les diran el 10 d’octubre de 2014. 1er PREMI: Ser el videoclip escollit pel grup “Love Of Lesbian” (i tenir la possibilitat de ser el videoclip oficial) + guardó.  

A més, tots el treballs guanyadors es recopilaran en un DVD, que es regalarà als premiats i premiades i estarà disponible a partir del 10 de desembre de manera gratuïta.   RECORDEU!   Presentació del Festival i premisses:  Dia i hora: 10 d’octubre de 2014 a les 18h. Lloc: Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet.

Rodatge de curts i/o videoclips en 48 hores: Dia: 10, 11 i 12 d’octubre de 2014. Recepció fins les 14h  del 13 d’octubre.

Recepció de curts de la secció GlobaL'H:  Recepció fins el 13 d’octubre de 2014 a les 14h.

Gala final de projecció i premis: Dia: Divendres 24 d’octubre de 2014 a partir de les 19h. Lloc: Cines Filmax de Gran Vía 2 de L’Hospitalet.

Informació i bases a:

www.metropolhis.cat

info@metropolhis.cat

Segueix-nos a les nostres Xarxes Socials!

https://twitter.com/MetropoLHis

https://www.facebook.com/festivalmetropolhis

El record d’un cap de setmana d’il·lusió i imaginació compartida, enginy i poca son. Un guardó que presideix l’estanteria del menjador. Escenes que fan posar els pèls de punta. Una imatge, una cançó. Llums, càmera i acció. Emocions a flor de pell i el cor que batega.

El passat divendres 16 de juny el voltant d’unes 200 joves varen assistir als cinemes Filmax Granvia a la projecció dels curtmetratges realitzats durant els tallers de cinema cooperatiu “Englhoba’t”.

El passat divendres 4 de Novembre vam omplir com cada any la sala dels Cinemes Filmax del Centre Comercial Gran Via 2. Vam gaudir d'una gala divertida a càrrec del presentador i humorista Raúl Alcaraz i les directores del festival, a més, gaudir del luxe de veure en la gran pantalla els curts realitzats pels i les joves participants no té preu! Tant en la categoria del GlobaL'H com en la de 48 hores vam poder gaudir de grans realitzacions que van deixar al públic bocabadat.

És el moment de demanar les vostres entrades per a la projecció i lliurament de premis del Festival MetropoL’His-GlobaL'H el dia 4 de Novembre a les 20:00h als Cinemes Filmax Gran Via 2.  

El procediment és molt senzill: Entreu en aquest link: https://metrpolhisglobalh2016.eventbrite.es i demaneu-les. Després les podreu imprimir o descarregar al telèfon mòbil. Us arribarà un mail de confirmació on us ho explica. L'entrada serà imprescindible per entrar perquè l'aforament és limitat.  

Bon dia participants!! Aquí teniu les 3 premisses del Festival!! Endavant i molta sort!!

A) Una ubicació de L’Hospitalet:

Esplanada del C/Montseny, 120 cantonada Passeig Colom.

B) Objecte o Acció:

Et proposem que al curt surti algú fent volar un avió de paper.

C. Paraula o Frase:

Et proposem la frase: I què faig jo ara amb aquestes dues hores que em sobren?

Pàgines