PREMISSES DEL METROPOL'HIS IX CURTS I VIDEOCLIPS EN 48 HORES

PREMISSES DEL METROPOL'HIS IX CURTS I VIDEOCLIPS EN 48 HORES

PREMISSES CURTS EN 48H

A. Una ubicació de L’Hospitalet: Riu Llobregat de L’Hospitalet •    En transport públic podeu arribar amb la línia 1 de metro, baixar a l'estació Hospital de Bellvitge i caminar 300 metres. A peu podeu arribar al camí des de la Rambla Marina travessant el parc de Bellvitge i el recinte hospitalari. Són 1,4 km des del Metro de Bellvitge. En bici podeu utilitzar el mateix itinerari que faríeu a peu. Dins el recinte sanitari hi ha un carril bici. •    Més info sobre el riu: http://elllobregat.blogspot.com.es/  

B. Objecte o Acció: Algú que somriu i té les dents plenes de xocolata.

C. Paraula o Frase: “Sóc suficient i infinita”.

Nota: Es valorarà que les obres integrin les premisses amb la màxima naturalitat aconseguint que el curtmetratge tingui sentit més enllà del marc del festival”.

 

PREMISSES VÍDEOCLIPS EN 48H

A.    Una cançó de Love of Lesbian.

La cançó escollida és “Belice” del seu àlbum “La Noche Eterna”.

Per a descarregar-la podeu anar a: http://we.tl/DCj2gaZnvo

El grup ha donat via lliure a la creativitat!

 

 

Reserva la teva entrada per la gala del festival que es celebra el divendres 10 de novembre a les 20 h als cinemes Filmax Granvia.

El proper divendres 20 d’octubre a les 18 h inaugurarem el festival MetropoL’His GlobaL’H amb la presentació oficial i l’anunci de les premisses dels curts realitzats en 48 h!

L’escriptor i director Albert Pintó ens explicarà la seva trajectòria i ens parlarà de les seves dues últimes obres de gran èxit, “Matar a Dios” i “RIP”!

 

El record d’un cap de setmana d’il·lusió i imaginació compartida, enginy i poca son. Un guardó que presideix l’estanteria del menjador. Escenes que fan posar els pèls de punta. Una imatge, una cançó. Llums, càmera i acció. Emocions a flor de pell i el cor que batega.

El passat divendres 16 de juny el voltant d’unes 200 joves varen assistir als cinemes Filmax Granvia a la projecció dels curtmetratges realitzats durant els tallers de cinema cooperatiu “Englhoba’t”.

El passat divendres 4 de Novembre vam omplir com cada any la sala dels Cinemes Filmax del Centre Comercial Gran Via 2. Vam gaudir d'una gala divertida a càrrec del presentador i humorista Raúl Alcaraz i les directores del festival, a més, gaudir del luxe de veure en la gran pantalla els curts realitzats pels i les joves participants no té preu! Tant en la categoria del GlobaL'H com en la de 48 hores vam poder gaudir de grans realitzacions que van deixar al públic bocabadat.

Pages