Palmarès MetropoL'His IX i més!

Palmarès MetropoL'His IX i més!

Des de l'organització del Festival volem donar-vos les gràcies per haver-nos ajudat a construir la novena edició del MetropoL'His. Un projecte que vol visibilitzar el talent dels i les joves mitjançant eines audiovisuals, a partir del cinema com a canal d'expressió. 

El passat 24 d'octubre vam lliurar els premis als Cinemes Filmax de Gran Via 2, una sala plena, però sobretot, plena d'il·lusió i expectativa per quins serien els curtmetratges i els equips participants... el palmarès va quedar de la següent manera:

---

1r PREMI, “CURTS EN 48H”

MATAPHONE d’Héctor García

2n PREMI, “CURTS EN 48H”

CONFIDENTS de Pol González

PREMI INTERPRETACIÓ, “CURTS EN 48H”

Per Martí Romaní, el príncep del curt Nieves Piesnes

PREMI DEL PÚBLIC, “CURTS EN 48H”

CONFIDENTS de Pol González

PREMI LOVE OF LESBIAN “VIDEOCLIP EN 48H”

De la cançó “Belice” guanya el videoclip d’Iban Granero Del Río

1r PREMI, “GLOBAL’H”

SEMILLA EN LA SELVA de Pepe Rubio

2n PREMI, “GLOBAL’H”

LA MIRADA PERDIDA de Damián Dionisio

---

Els propers passos seran la presentació d'un DVD recopilatori dels treballs guanyadors i d'altres que seleccionarem per tal que tinguin més difusió. Us n'anirem informant. Serà al mes de desembre.

Mentre, anirem penjant tots els vídeos a la nostra pàgina web i al canal Youtube perquè els mireu tantes vegades com vulgueu!

Ara caminem cap a la desena edició, us convidem a fer-la vostra, a que ens expliqueu les vostres idees, les vostres propostes, i entre totes mirarem de fer-les realitat. Aquest festival no té sentit sense la vostra vinculació <3

 

 

 

Reserva la teva entrada per la gala del festival que es celebra el divendres 10 de novembre a les 20 h als cinemes Filmax Granvia.

El proper divendres 20 d’octubre a les 18 h inaugurarem el festival MetropoL’His GlobaL’H amb la presentació oficial i l’anunci de les premisses dels curts realitzats en 48 h!

L’escriptor i director Albert Pintó ens explicarà la seva trajectòria i ens parlarà de les seves dues últimes obres de gran èxit, “Matar a Dios” i “RIP”!

 

El record d’un cap de setmana d’il·lusió i imaginació compartida, enginy i poca son. Un guardó que presideix l’estanteria del menjador. Escenes que fan posar els pèls de punta. Una imatge, una cançó. Llums, càmera i acció. Emocions a flor de pell i el cor que batega.

El passat divendres 16 de juny el voltant d’unes 200 joves varen assistir als cinemes Filmax Granvia a la projecció dels curtmetratges realitzats durant els tallers de cinema cooperatiu “Englhoba’t”.

El passat divendres 4 de Novembre vam omplir com cada any la sala dels Cinemes Filmax del Centre Comercial Gran Via 2. Vam gaudir d'una gala divertida a càrrec del presentador i humorista Raúl Alcaraz i les directores del festival, a més, gaudir del luxe de veure en la gran pantalla els curts realitzats pels i les joves participants no té preu! Tant en la categoria del GlobaL'H com en la de 48 hores vam poder gaudir de grans realitzacions que van deixar al públic bocabadat.

Pages